24/7 Εξυπηρέτηση

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 6986563952

24/7 Εξυπηρέτηση

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 6986563952

Αποφράξεις Αποχετεύσεων & Φρεατίων

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες δίνοντας λύσεις σε όλα τα προβλήματα, που αφορούν το αποχετευτικό δίκτυο.

Με σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα κατάλληλα για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα αποφρακτικών υπηρεσιών στην Αθήνα.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ώρο παρέχοντας τις συμβουλές μας και τις υπηρεσίες μας, για να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα άμεσα και έξυπνα!

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  1. Αντιμετώπιση Αποφράξεων: Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό για την άμεση αντιμετώπιση αποφράξεων, αποκαθιστώντας την ομαλή ροή των αποχετεύσεων.
  2. Καθαρισμός Φρεατίων: Τα φρέατα αποτελούν σημαντικό μέρος του συστήματος αποχέτευσης. Εκτελούμε επαγγελματικό καθαρισμό φρεατίων, εξαλείφοντας πιθανά εμπόδια και εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική λειτουργία τους.
  3. Συντήρηση Υποδομών: Προληπτική συντήρηση και επισκευές είναι κρίσιμες για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων. Προσφέρουμε ρουτίνας ελέγχους και συντηρήσεις που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα των υποδομών.
  4. Έκτακτες Υπηρεσίες 24/7: Κατανοούμε τη σημασία της άμεσης ανταπόκρισης σε έκτακτες περιστάσεις. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη.

Καθαρισμός φρεατίων από ρίζες

Οι ρίζες των δέντρων μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα στα φρεάτια.
Συχνά, είναι υπεύθυνες για σοβαρά προβλήματα, που δημιουργούνται στις αποχετεύσεις, αφού οι ρίζες μεγαλώνουν και εισχωρούν μέσα στους σωλήνες του δικτύου αποχέτευσης, με αποτέλεσμα να τους μπλοκάρουν.

Οι μικρές ρωγμές στους σωλήνες μπορούν να ανοίξουν δίοδο στις ρίζες των δέντρων, να μεγαλώσουν ανεξέλεγκτα δημιουργώντας πλήθος προβλημάτων, όπως ελλιπή παροχή νερού σε νεροχύτες, μπανιέρες και τουαλέτες, δομική αποδυνάμωση και σπάσιμο σωληνώσεων.

Επομένως, η άμεση, επαγγελματική αφαίρεση των ριζών από τα φρεάτια είναι τεράστιας σημασίας, για την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό φρεατίων από ρίζες, με σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, που κατανοεί το βάθος του προβλήματος και παρέχει τις λύσεις που χρειάζεστε!

1

Αποφράξεις σε Μονοκατοικίες

μονοκατοικίες

Βασιλειάδης Solutions

2

Αποφράξεις σε Πολυκατοικίες

Πολυκατοικίες

Βασιλειάδης Solutions

3

Αποφράξεις σε Δημόσιους Χώρους

Δημόσιους Χώρους

Βασιλειάδης Solutions

4

Αποφράξεις σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Βασιλειάδης Solutions

5

Αποφράξεις σε Χώρους Εστίσης

Χώροι Εστίασης

Βασιλειάδης Solutions

6

Αποφράξεις σε Σκάφοι Αναψυχής

Σκάφοι Αναψυχής

Βασιλειάδης Solutions

Ζητήστε κλήση

Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Καλέστε μας σήμερα

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ: 2109570710