24/7 Εξυπηρέτηση

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 6986563952

24/7 Εξυπηρέτηση

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 6986563952

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Οι υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους αποτελούν την εγγύηση, για τη λειτουργικότητα και την άνεση της κατασκευής. Χωρίς τη σωστή υδραυλική εγκατάσταση, κανένας χώρος δεν είναι λειτουργικός, αφού δεν εξυπηρετεί τους ενοίκους ή τους χρήστες του.
Από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο χώρο, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις αποτελούν το Α και το Ω της εύρυθμης λειτουργίας του.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και εργασίες, σας προσφέρει τις υπηρεσίες του αναλαμβάνοντας κάθε έργο, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου υδραυλικές εργασίες, από μεμονωμένες υδραυλικές επισκευές σε βλάβες, που μπορεί να παρουσιαστούν στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις έως εκ νέου τοποθέτηση και κατασκευή αποχέτευσης στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Υδραυλική Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο είναι από τους πιο σημαντικούς χώρους ενός σπιτιού. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τόσο την άνεση όσο και την υψηλή λειτουργικότητα του.

Στην υδραυλική ανακαίνιση του μπάνιου σας, περιλαμβάνονται εργασίες, όπως είναι η τοποθέτηση νέων σωλήνων ύδρευσης, που συνδέονται με τον νιπτήρα και το καζανάκι, η τοποθέτηση νέων σωλήνων αποχέτευσης καθώς και η τοποθέτηση καινούργιου σιφονιού δαπέδου.

Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία, ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και άμεσες λύσεις, που θα σας απαλλάξουν από το άγχος της υδραυλικής ανακαίνισης του μπάνιου σας.

1

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις σε Μονοκατοικίες

μονοκατοικίες

Βασιλειάδης Solutions

2

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις σε Πολυκατοικίες

Πολυκατοικίες

Βασιλειάδης Solutions

3

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις σε Δημόσιους Χώρους

Δημόσιους Χώρους

Βασιλειάδης Solutions

4

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Βασιλειάδης Solutions

5

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις σε Χώρους Εστίσης

Χώροι Εστίασης

Βασιλειάδης Solutions

6

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις σε Σκάφοι Αναψυχής

Σκάφοι Αναψυχής

Βασιλειάδης Solutions

Ζητήστε κλήση

Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Καλέστε μας σήμερα

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ: 2109570710