Αποφράξεις

Με σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα κατάλληλα για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα αποφρακτικών υπηρεσιών σε ολόκληρη την Αττική.

Μάθετε περισσότερα

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε την εκκένωση βόθρων παντός τύπου σε ολόκληρη την Αττική, με χρήση δυνατών αντλιών αναρρόφησης των ακάθαρτων υδάτων και έναν υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων.

Μάθετε Περισσότερα

Απολυμάνσεις

Με επαγγελματισμό και συνέπεια, πραγματοποιούμε την απολύμανση στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιονδήποτε χώρο μας καλέσετε, παρέχοντας ύψιστης ποιότητας υπηρεσίες άμεσα και αποτελεσματικά.

Μάθετε Περισσότερα

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου υδραυλικές εργασίες, από μεμονωμένες υδραυλικές επισκευές σε βλάβες έως εκ νέου τοποθετήσεις αποχετεύσεων τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους.

Μάθετε Περισσότερα

Άντληση Υδάτων

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών που σχετίζεται με την άντληση υδάτων. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Μάθετε Περισσότερα

Συντηρήσεις

Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση των σωληνώσεων και των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων, για την αποφυγή σοβαρών χρονοβόρων και κοστοβόρων προβλημάτων.

Μάθετε Περισσότερα

24/7

Εξυπηρέτηση

Καλέστε μας: +30 6986563952

Ζητήστε κλήση

Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Καλέστε μας σήμερα

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ: 2109570710