Η εταιρεία Βασιλειάδης Solutions προσφέρει από το 2018 ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποφράξεων, απολυμάνσεων, υδραυλικών εργασιών και συντηρήσεων σε όλη την Αττική. Βρισκόμαστε άμεσα δίπλα στον πελάτη και προσφέρουμε λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο για να αντιμετωπίζει κάθε βλάβη και δυσκολία με ασφάλεια και αμεσότητα. Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας 24/7 με ένα τηλεφώνημα επιλύοντας και το πιο δύσκολο πρόβλημα.

Απόφραξη με πιεστικό νερού

Πραγματοποιήσαμε με επιτυχία απόφραξη αποχέτευσης σε υπόγειο κατάστημα χρησιμοποιώντας μηχάνημα νερού υψηλής πίεσης. Το πιεστικό νερού είναι ένα ειδικό μηχάνημα για αποφράξεις που εκτοξεύει νερό με πολύ υψηλή πίεση ( High pressure water ), ικανό να απομακρύνει άμεσα και αποτελεσματικά οτιδήποτε φράζει το δρόμο των υδάτων μέσα από την σωλήνωση.

Αντικατάσταση Ποδοβαλβίδας

Το ειδικευμένο συνεργείο της Βασιλειάδης Solutions πραγματοποίησε αντικατάσταση ποδοβαλβίδας σε καφετέρια. Η ποδοβαλβίδα επιτρέπει την εύκολη και άμεση μίξη ζεστού – κρύου νερού και βοηθά στην μείωση της κατανάλωσης του νερού. Πιέζοντας ο χρήστης το πεντάλ, ο μείκτης θα παρέχει μόνο κρύο νερό, ενώ με την σταδιακή αύξηση της πίεσες στην ποδοβαλβίδα η θερμοκρασία του νερού θα αυξάνεται αντίστοιχα και προοδευτικά.

Απόφραξη Αποχέτευσης

Με σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα κατάλληλα για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα αποφρακτικών υπηρεσιών σε ολόκληρη την Αττική.

Σωληνώσεις σε πολυκατοικία Σωληνώσεις σε πολυκατοικία