24/7 Εξυπηρέτηση

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 6986563952

24/7 Εξυπηρέτηση

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 6986563952

Συντήρηση Αποχέτευσης

Η συντήρηση της αποχέτευσης του κτηρίου σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα προλαμβάνει τη δημιουργία δαπανηρών και ενοχλητικών προβλημάτων πριν να είναι αργά. Συγκεκριμένα, με τη συντήρηση της αποχέτευσης διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία της, αποτρέποντας έτσι, τυχόν ανεπιθύμητες και δαπανηρές εκπλήξεις.

Ο προληπτικός έλεγχος και η συντήρηση της αποχέτευσης της κατοικίας ή της επιχείρησής σας αποτρέπει τη συσσώρευση ανόργανων και άλλων υλικών, ξένων αντικειμένων κ.λπ., από τις σωληνώσεις και τα φρεάτια της αποχέτευσής σας, με αποτέλεσμα τη διασφάλιση της φυσιολογικής λειτουργίας του αποχετευτικού σας συστήματος.

Ειδικά οι πιο παλιές αποχετεύσεις χρήζουν ειδικής μεταχείρισης, αφού υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν από την πίεση, με σοβαρές επιπτώσεις για τους ενοίκους του κτηρίου.

Στην εταιρεία μας πραγματοποιούμε τον έλεγχο της αποχέτευσης, όποτε χρειαστεί με τη χρήση κάμερας διάγνωσης και εντοπίζουμε τυχόν βλάβες και προβλήματα στις σωληνώσεις. Κρίνοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προχωράμε σε καθαρισμό της αποχέτευσης με βάση της ανάγκες σας.
Τέλος, σας παρέχουμε τις συμβουλές μας και είμαστε κοντά σας, για τη διατήρηση της καλής κατάστασης της αποχέτευσής σας.

Συντήρηση Υδραυλικών Εγκαταστάσεων

Η συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού έτσι, θα αποφύγετε ιδιαίτερα κοστοβόρα και χρονοβόρα προβλήματα, που μπορεί να αντιμετωπίσετε από την παραμέληση του τακτικού ελέγχου – από φούσκωμα των επιφανειών και ανάπτυξη μούχλας έως και δομικές καταστροφές στο κτήριο σας.

Στην εταιρεία μας Βασιλειάδης Solutions, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει τον τακτικό έλεγχο των υδραυλικών εγκαταστάσεων, με σύγχρονο εξοπλισμό και χρήση διαγνωστικής κάμερας. Προχωράμε σε συντήρηση των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων με βάση τα ευρήματά μας.

Τέλος, σας παρέχουμε τις συμβουλές μας και είμαστε κοντά σας για τη διατήρηση των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων σε άριστη κατάσταση και την αποφυγή προβλημάτων σε βάθος χρόνου.

1

Συντηρήσεις σε Μονοκατοικίες

μονοκατοικίες

Βασιλειάδης Solutions

2

Συντηρήσεις σε Πολυκατοικίες

Πολυκατοικίες

Βασιλειάδης Solutions

3

Συντηρήσεις σε Δημόσιους Χώρους

Δημόσιους Χώρους

Βασιλειάδης Solutions

4

Συντηρήσεις σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Βασιλειάδης Solutions

5

Συντηρήσεις σε Χώρους Εστίσης

Χώροι Εστίασης

Βασιλειάδης Solutions

6

Συντηρήσεις σε Σκάφοι Αναψυχής

Σκάφοι Αναψυχής

Βασιλειάδης Solutions

Ζητήστε κλήση

Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Καλέστε μας σήμερα

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ: 2109570710