Συχνές Ερωτήσεις

Με τη βοήθεια πιεστικών πολύ υψηλής πίεσης νέρου και – όπου απαιτείται – τηλεσκοπικής κάμερας, κάνουμε ακριβή διάγνωση του προβλήματος και της αιτίας που το προκαλεί. Με βάση τη διάγνωσή μας αυτή, προχωράμε σε οριστική λύση του θέματος και απόφραξη του φρεατίου σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές στα φρέατια και τις σωληνώσεις υποδηλώνουν προβλήματα του μηχανοσίφωνα, μερική ή και ολική φραγή των σωληνώσεων κ.α., που μπορεί να οφείλονται σε πουρί ή άλλα ανόργανα υλικά. Μπορείτε να μας καλέσετε για έναν επαγγελματικό έλεγχο, ώστε να έχετε μία έγκυρη διάγνωση τυχόν προβλημάτων πριν να είναι αργά.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει σωστά και ενδελεχώς μία απόφραξη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως είναι το μέγεθος του κτηρίου, η ηλικία των σωληνώσεων, το είδος της φραγής και το μέγεθος του προβλήματος. Στη Βασιλειάδης Solutions βλέπουμε κάθε πρόβλημα ως ξεχωριστή περίπτωση που απαιτεί συγκεκριμένη λύση και εργαζόμαστε για αυτό χωρίς καθυστερήσεις.

Ανόργανα υλικά, τροφές, ακαθαρσίες και πουρί είναι μόνο μερικά από τα υπολείμματα, που συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις. Για να διατηρήσετε την υγιεινή του χώρου σας και να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα σε βάθος χρόνου, ο καθαρισμός της αποχέτευσής σας μία με δύο φορές τον χρόνο είναι ενδεδειγμένος. Μπορείτε να κάνετε τον καθαρισμό την άνοιξη και το φθινόπωρο, πριν την απολύμανση & απεντόμωση του χώρου σας.

Σε περίπτωση που η αποχέτευση σας βουλώνει συχνά χωρίς να ξέρετε το γιατί, ο έλεγχος με κάμερα CCTV αποτελεί την πλέον έξυπνη λύση, για διάγνωση του προβλήματος χωρίς καθυστερήσεις και κοστοβόρες διαδικασίες. Πιο συγκεκριμένα, με την κάμερα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος παράγοντας επηρεάζει την αποχέτευσή σας, π.χ., σπασμένοι αγωγοί λόγω καθίζησης, κολλημένα αντικείμενα κ.λπ., και μάλιστα ποιο είναι το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκεται το πρόβλημα. Στη συνέχεια, η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας ενημερώσει για τα ευρήματά μας και θα σας υποδείξει τη βέλτιστη πρακτική, για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Η απολύμανση σε ένα μέσο διαμέρισμα συνίσταται να γίνεται μία με δύο φορές κάθε χρόνο, το φθινόπωρο και την άνοιξη. Βέβαια, παράγοντες, όπως το περιβάλλον, παίζουν ρόλο στην περιοδικότητα με την οποία προτείνονται οι απολυμάνσεις.

Τόσο στον πρώτο όροφο όσο και στο ισόγειο υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας, που οφείλεται σε φραγή της αποχέτευσης. Για αυτό, συνίσταται ο καθαρισμός των κοινόχρηστων σωληνώσεων να γίνεται τακτικά – τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Ζητήστε κλήση

Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Καλέστε μας σήμερα

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ: 2109570710