24/7 Εξυπηρέτηση

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 6986563952

24/7 Εξυπηρέτηση

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 6986563952

Απολυμάνσεις σε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις παντός τύπου σε όλο το λεκανοπέδιο.
Το εξειδικευμένο μας προσωπικό και ο υπερσύγχρονος στόλος μας είναι η εγγύηση για επιτυχημένες απολυμάνσεις χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

Με επαγγελματισμό και συνέπεια, πραγματοποιούμε την απολύμανση στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιονδήποτε χώρο μας καλέσετε, παρέχοντας ύψιστης ποιότητας υπηρεσίες άμεσα και οικονομικά.

Απεντομώσεις & Μυοκτονίες

Αναλαμβάνουμε απεντομώσεις και μυοκτονίες τόσο σε κατοικίες όσο και σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, αποθήκες τροφίμων και άλλες επιχειρήσεις, με σκοπό την οριστική καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών, που αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία καθώς είναι υπεύθυνα για πλήθος ασθενειών, που προσβάλλον τον άνθρωπο.

Απολυμάνσεις για κοριούς & ψύλλους

Για την καταπολέμηση των κοριών, χρησιμοποιούμε ψυχρό εκνεφωτή με την τελευταίας τεχνολογίας μέθοδο U.L.V. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορούμε να προχωρήσουμε στη συμπληρωματική χρήση καπνιστικών εντομοκτόνων σκευασμάτων (καπνογόνο απεντόμωσης), αερολυμάτων ή και ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης, για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος.
Για την απολύμανση από ψύλλους, χρησιμοποιούμε τη μέθοδο του υπολειμματικού ψεκασμού, της εκνέφωσης ή νεφελοποίησης, καπνιστικών σκευασμάτων ή και συνδυασμό των παραπάνω. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, πραγματοποιούμε ενδελεχή ελέγχο του χώρου, το είδος των ψύλλων, τα πιθανά σενάρια και τους λόγους μεταφοράς τους, το μέγεθος του πληθυσμό κ.λπ.

Εφαρμογή Gel για κατσαρίδες

Για την καταπολέμηση της λεγόμενης «κατσαρίδας κουζίνας», την οποία συναντάμε σε κατοικίες και άλλους χώρους κυριώς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, χρησιμοποιούμε τροφοελκυστικό εντομοκτόνο σε μορφή γέλης.
Το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι άοσμο και μη τοξικό. Μάλιστα, το προσωπικό μας μπορεί να το εφαρμόσει και ενόσω ο χώρος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

1

Απολυμάνσεις σε Μονοκατοικίες

μονοκατοικίες

Βασιλειάδης Solutions

2

Απολυμάνσεις σε Πολυκατοικίες

Πολυκατοικίες

Βασιλειάδης Solutions

3

Απολυμάνσεις σε Δημόσιους Χώρους

Δημόσιους Χώρους

Βασιλειάδης Solutions

4

Απολυμάνσεις σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Βασιλειάδης Solutions

5

Απολυμάνσεις σε Χώρους Εστίσης

Χώροι Εστίασης

Βασιλειάδης Solutions

6

Απολυμάνσεις σε Σκάφοι Αναψυχής

Σκάφοι Αναψυχής

Βασιλειάδης Solutions

Ζητήστε κλήση

Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Καλέστε μας σήμερα

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ: 2109570710